woonjournalist

GESCHREVEN PERS, RADIO EN TV

Patrick Retour werkt als freelancer voor de geschreven pers en is ook bekend van zijn items op radio en tv. Vanaf 1998 duikt hij regelmatig op als praatgast en reportagemaker bij o.a. TV-Limburg, RTV, Focus, tvPlus en VTM. En op JOEfm is hij te horen met woontips.

De verslaggever is vriend aan huis bij beroemdheden uit de kunst-, mode-, sport-, media- en interieurwereld: Jan des Bouvrie, Axel Vervoordt, Piet Boon, Marcel Wolterinck, Menno Kroon, Filip Deslee, Pieter Porters, Tante Kaat, Jan Verheyen, Gert Voorjans, Daniël Ost, Ilse De Meulemeester, Walda Pairon, Marcel Wanders, Guy Pieters, Adamo, Herman De Croo, Sven Nys, Chris Van Tongelen, Edouard Vermeulen, Floris van Bommel, Sergio Herman,…

Of Patrick een zingende woonjournalist of een singer-songwriter is die schrijft over huis & tuin? Welnu, naargelang de pet die hij op zet, is hij muzikant of reporter. Maar één rode draad loopt er wel doorheen Retours carrière, het is het verhaal van een eigen muzikale taal, zowel op cd als op papier.

Meer info: www.passievoorbouwenverbouwen.com

Patrick Retour en Pieter Porters
Patrick Retour te gast bij Filip Deslee
Woningreportage met Patrick Retour
Patrick Retour op reportage bij Jan des Bouvrie
Patrick en Tante Kaat
Woonjournalist Patrick Retour bij Piet Boon
Thuis op het kasteel van Axel Vervoordt
Thuis bij Meno Kroon
Op reportage bij Floris van Bommel
Op
Thuis bij Guy Pieters
Editoriaal Patrick Retour
JOURNALISTIEKE REFERENTIES

Als humaninterest schrijver heeft Patrick Retour een palmares om ‘u’ tegen te zeggen. Artikels zijn het die aangenaam lezen en waarbij hij de nagel op de kop slaat. Je ontdekt Patricks gesmaakte bijdragen in Het Laatste Nieuws, Nina, Chic Gardens, ZwembadenPlus, Landelijk wonen, Nest, BO magazine, Fence, Libelle, Elle Deco, Tijdloos, RS Wonen, Thema,…

TV-items

jOUW bedrijf op tv?

Graag een publireportage van jouw bouw- of interieuractiviteiten op tv? Patrick neemt het graag voor je op. Voor een multimediale aanwezigheid, waarbij wordt ingezet op een optimale bekendheid van het product, de dienst en het bedrijf. Het opzet: werk maken van een sterk merk, over de diverse media heen.