auteur van woonboeken

stijlvol leven en wonen

2020 bracht voor Patrick Retour de release van zijn 32e woonboek. Hiermee start de lifestyleredacteur met een nieuwe reeks boeken onder de titel Stijlvol leven en wonen. Boeken met een duidelijk statement:  van stijlvol wonen word je gelukkiger.

Stijlvol leven en wonen toont fantastische interieurprojecten in binnen- en buitenland, zorgvuldig uitgezocht door Patrick Retour. Hij laat ons genieten van droomhuizen die gerealiseerd zijn door of in samenwerking gemaakt zijn met excellente binnenhuisontwerpers. Projecten die zijn uitgevoerd met grote expertise en vakmanschap en door Retour tot leven gebracht worden met fijne anekdotes én praktische tips.

Meer info: www.passievoorhuisentuin.com

Woonboek Stijlvol leven en wonen i Standaard boekhandel
Woonboek Stijlvol leven en wonen in harmonie
Zelf een woonboek uitgeven? Woonboek op maat van je bedrijf
Woonboek, ook op maat van jouw bedrijf

Is een eigen boek iets voor jou? Droom je met je bouw-, woon- of interieurbedrijf van een eigen luxueuze uitgave waarin je mooiste projecten helemaal tot hun recht komen?

Om een jubileum te vieren of je bedrijf een boost te geven. Of omdat een eigen boek het uitgelezen visitekaartje is dat het vluchtige karakter van een brochure of advertentie overstijgt. Ook daar zet Patrick Retour graag zijn schouders onder, tezamen met de uitgever. Informeer gerust naar de mogelijkheden: info@patrickretour.be – 0496 22 22 66

Dauby sierbeslag in het woonboek van Patrick Retour
Op reportage in een landhuis
Smaakvol interieur in woonboek Stijlvol leven en wonen
Dauby sierbeslag in het woonboek van Patrick Retour
Reportage uit laatste woonboek van Patrick Retour
VZUG in het woonboek van Patrick Retour
Freelance SEO copywriter en journalist op woningreportage
stijlvol wonen, een terugblik

Even terug in de tijd. We schrijven 2002 als Patrick Retour uitpakt met het boek Stijlvol wonen. Een bestseller van formaat, er gingen er meer dan 35000 van over de toonbank. Met deel 1 en 2 neemt Patrick tegelijkertijd bezit van de eerste twee plaatsen in de boekentoptien!

Patrick Retour, boekenauteur
Verschillende edities van Wonen Stijl
Woonboek Wonen met stijl in de boeken top 10
Wonen met stijl
Patrick Retour bij de presentatie van het woonboek Hart voor Huizen 3
Wonen met stijl

Wonen met stijl betekent voor Retour de internationale doorbraak. Tal van boeken uit deze successerie zijn immers verschenen in het Engels, Frans en Duits. Fotografie: Mich Verbelen. In 2010 haalt het tweetal een wekenlange notering in de boekentoptien, met de dubbeldikke feestelijke uitgave ‘Wonen met stijl/Dromen van huizen’.